ANWB 5-sterrencamping

Camping De Krim is wederom benoemd tot “ANWB Top Camping”

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB heeft Camping De Krim wederom een 5-sterren classificatie gegeven. Daardoor is de best uitgeruste camping van Texel ook in 2023 weer benoemd tot "ANWB Top Camping". Dit is de hoogste waardering die de ANWB aan Europese campings toekent. Camping De Krim behoort tot één van de 191 beste campings van Europa.

ANWB’s 5-sterren camping beoordelingssysteem 

Jaarlijks inspecteert de ANWB meer dan 2.000 campings in heel Europa. Campings worden beoordeeld op het aanbod en de kwaliteit van het terrein, de sanitaire voorzieningen, zwemgelegenheid, recreatievoorzieningen, winkelaanbod en horecagelegenheden. De evaluatie van de sanitaire voorzieningen wordt extra kritisch beoordeeld en deze beoordeling weegt ook zwaarder omdat veel kampeerders het sanitair het meest belangrijk vinden. De inspecteurs zijn speciaal opgeleid door de ANWB en beoordelen volgens het sterrenprincipe. Campings met 3 sterren mogen zich “ANWB Erkende Camping” noemen.

Vakantiepark De Krim, kampeerplaats

Camping De Krim***** ANWB Top Camping 

Camping De Krim heeft de aandacht getrokken met een enorme diversiteit aan verblijfsmogelijkheden, een hoge kwaliteit, het natuurlijke en speelse karakter en uitstekende service. Ook de verscheidenheid aan staanplaatsen wordt geroemd, want op Camping De Krim kunnen gasten kiezen uit standaard staanplaatsen, comfortstaanplaatsen en XL plaatsen. Ook kunnen gasten verblijven in comfortabele luxe Lodges voor een glamping ervaring. Camping De Krim ligt op het terrein van Vakantiepark De Krim waar gasten ook nog kunnen kiezen uit een groot aanbod van bungalows, familievilla's en chalets. De camping is uitermate kindvriendelijk. Er zijn veel speeltuinen en overdekte faciliteiten zoals een kinderspeelparadijs, een zwembad met diverse glijbanen, midgetgolf, bowlingbanen en een gamehal. Bovendien is het strand dichtbij. 

ANWB's zusterbedrijf ADAC 

Van het Duitse zusterbedrijf van de ANWB, de Automobil-Club ADAC, krijgt Vakantiepark De Krim eveneens de hoogste score en de titel "SuperPlatz". De jaarlijkse "SuperPlatz"-award wordt alleen toegekend aan de beste campings die op alle onderdelen een uitstekende beoordeling hebben behaald. 

ANWB Top Camping Nederland
Vakantiepark De Krim, camping comfort plus

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.